FAQ

Home   /   FAQ

.

Hieronder vind u een overzicht van de 10 meest gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. Mocht u onverhoopt toch nog andere vragen hebben, schroom niet om ons te contacten. We beantwoorden ze graag voor u. Via deze link komt u op onze contactpagina.

Hoe kan ik mijn studievergoeding claimen?

U kunt uw studievergoeding claimen door een cursus te boeken via het aangesloten bookingsportal. U dient uw persoonlijke code te vermelden bij de boeking. Na betaling van de cursus, wordt de bijbehorende studievergoeding overgemaakt naar het opgegeven rekeningnummer. Klik hier voor meer informatie hierover.

Hoe werkt het model van CashCollective?

Elke keer dat iemand een aankoop doet via het aangesloten bookingsportal ontvangen wij een commissie van de opleider in kwestie voor het aanbrengen van die verkoop. Als beloning hiervoor, keren wij deze commissie weer (deels) uit aan ofwel de referral ofwel de cursist in spe.  

Wanneer wordt de studievergoeding uitbetaald?

Nadat de cursus is geboekt en betaald, kunt u met behulp van de unieke code direct uw studievergoeding claimen. De vergoeding wordt direct op het opgegeven rekeningnummer gestort. U dient hiervoor wel eerst een account aangemaakt te hebben op CashCollective.

Hoe kan ik me aanmelden als ”referral”?

U kun zich aanmelden als referral via deze link. U vult uw gegevens en u krijgt vervolgens een unieke code per mail toegestuurd. Deze code correspondeert vervolgens direct met uw rekeningnummer. Alle geboekte cursussen die deze code meekrijgen, worden vervolgens uitbetaald volgens de percentages op de referral-pagina.

Hoeveel kan ik als referral verdienen?

Uiteraard zijn er altijd verschillen tussen onze referrals als het gaat om de uiteindelijke bij elkaar gesprokkelde studievergoeding. De een spendeert meer tijd dan een ander of de een is wat handiger in de aanpak dan de ander. Maar in zijn algemeenheid kan er gesteld worden dat er ruime studievergoedingen zijn verstrekt via dit concept. Het is immers een no-brainer voor veel mensen; want wie laat er nou gratis geld liggen? Het is aan u om dit inzicht over de bühne te brengen!

Moet ik een geboekte cursus ook echt volgen?

Dat is aan uzelf. Het is geen verplichting, maar het is (indien uw werkgever betaalt) wel zo netjes om de gekozen cursus te volgen. Er zijn overigens zowel klassikale cursussen als online cursussen te boeken; dus mocht u liever vanuit huis studeren, dan zijn daar ook opties voor.

Wat als mijn werkgever de cursus betaalt? 

Indien u wel de cursus gaat volgen, maar niet de betaler bent, dan wordt de studievergoeding overgemaakt naar het rekeningnummer van uw werkgever. U kunt dit vooraf bij uw werkgever kenbaar maken en vervolgens daar uw studievergoeding claimen. Door zo te handelen, kunt u bijvoorbeeld aanspraak maken op een opleiding die normaliter niet bij uw budget zou passen.

Kan ik als cursist aanspraak maken op een referral vergoeding?

Nee. U kunt pas gebruik maken van de referral-vergoeding indien u als referral aangemeld bent en tevens pas als u iemand anders dan uzelf aanmeld voor een cursus. Indien u zich wilt aanmelden voor het referral-programma, klik dan hier.

 

Deelnemers van meer dan 150 bedrijven gingen u reeds voor

Vragen? Contact ons! 030-2270497 of